Анета од Радовиш со недобитен инстант лоз ЕКО СКУТЕР доби 150.000 денари бонус

„Заврти ЕКО СКУТЕР тркало“ е бонус игра за забава и добивки наменета за сите љубители за инстант лозот Еко скутер. Сите недобитни регистрирани инстант лозови Еко скутер влегуваат во игра за два автомобила БМВ Х1

Саем на рачни изработки (фото)

Во понудата имаше се од резби, фрески, предмети за домаќинства и кујни, детски играчи, мирисливи тревки, ракија, медот на Атиџе

Градоначалникот Колев побарал од изведувачот забрзување на градежните работи за покривање на Градскиот пазар

Од страна на градоначалникот било укажано да се направи ревидирање на динамиката на работни активности

Маслодајна откупи 6,5 илјади тони сончоглед

Оваа количина ги покрива потребите за 30 отсто од планираното производство. Сушата придонела сончогледот да има помал род од очекуваните засеани површини.

„Башино гас’ продолжува да работи со точење на гас

Фирмата приложила документ за обезбедени резервоари, поради која и се закануваше постапка за одземање на лиценцата

Отворен е ИСТ ГЕЈТ МОЛ, со 220 продавници

Ист Гејт Мол на секој посетител му посакува добредојде со пораката, „Ти си центар“. 220 продавници, кои нудат избор од над 600 брендови, од кои 40 се сосема нови, кои што за прв пат се претставуваат во земјава

Жито маркети ја отвори нивната трета продавница во Битола

Нашите столбови во деловното работење, се професионалната услуга, домаќинската атмосфера и однос, широкиот асортиман и ценовната политика којашто го почитува паричникот на купувачите

Асфалтиран приодниот пат до Горно Оризари кај Порцеланка

Уште еден приод кон населбата, освен постојниот кај Свилара. Вредноста на работите е 2.85 милион денари a должината на патот е еден км.

Во Скопје наскоро се отвора ИСТ ГЕЈТ МОЛ, нов центар за мода и забава

Ист Гејт Мол се отвора за јавноста на 29 октомври. Познати брендови кои ќе имаат свој продажен салон: Zara i Zara Home , Armani Exchange, Calvin Klein, Sinsay, Mango, Madame Coco, Prenatal...

ЈКП Дервен набави две нови возила за комунален смет

Набавката е во вкупна вредност од 7.552.000 денари,со вклучен ДДВ

Сушата предизвика реката Бабуна да пресуши во нејзиниот долен тек (фото)

Ваква е состојбата повеќе од еден месец

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183

АНКЕТА »

Дали ФК Борец ќе го мине баражот и од есен ќе игра во Втората фудбалска лига?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »