Нови можности за уникатни доживувања во регионот на Тиквеш, ноќевање во вински буриња

Вкупната инвестиција во новите туристички капацитети изнесува 315 илјади евра

Потребни се нови инвестиции за излез од пост ковид економската криза

Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економија, Фатмир Битиќи во посета на Лутекс

Градежните активности во Оризари кои беа со самофинансирање, биле без одобрение за градба

Многу малку жители уплатуваат надоместок при изградба констатира Коцевски

Нови 120 хектари квалитетни лозови насади на „М6 Аграр“ близу Бабуна

Инвестицијата е вредна 2,5 милиони евра. Има „гренаж“ црн, типичен за Јужна Франција, има „плавец“, кој е карактеристичен за Далмација

Во првите три месеци годинава локалната власт потрошила 22, 7 милиони денари во изградба на инфраструктура

Општина Велес продолжува наменски и домаќински да ги троши парите на граѓаните вели градоначалникот Коцевски

Отпадните води од населените места во горниот тек на Тополка, завршуваат во реката, потребни се пречистителни станици

Постои проект за решавање на овој проблем, во вредност oд 2,3 милиони евра

Јапонска донација за Општина Градско, трактор и приклучна механизација

Донацијата е вредна 40 илјади евра

Променет е возниот ред на Македонски железници

Кој патнички воз кога тргнува

Реките Тополка и Бабуна со зголемен водостој, од топењето на снегот

Од УХМР предупредуваат за внимателно движење покрај реките и суводолиците

Поместувањето во полицискиот час, предизвика поместување на возниот ред на МЖ

Променетиот возен ред е со важност до 15-ти мај

Годинава младиот кромид со добра откупна цена, башиноселци задоволни

Иако немаше откуп за Хрватска, младиот кромид и младиот лук се барани за македонскиот пазар

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183

АНКЕТА »

Дали ФК Борец ќе го мине баражот и од есен ќе игра во Втората фудбалска лига?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »