Денес сабота, во велешко 14 нови случаи на ковид заразени и петмина оздравени

Активни случаи се 269, во велешка Болница се хоспитализирани 24 пациенти, сите се потврдено позитивни

По 14 ново заразени и оздравени од ковид-19 во велешко

Бројката на активни случаи е 260 а во велешка Болница се хоспитализирани 22 пациенти

Во велешко има семејни жаришта на ковид зараза, во Чашка, Горно Оризари и Башино село

Состојбата е стабилна и има осетно намалување во однос на пред еден месец. Во здравството има случаи во Здравен дом и мал број на ученици и наставници во образованието

Во велешка Болница во време на ковид заразата, набавена нова апаратура вредна осум милиони денари

Со набавка на новите апарати значајно е подобрен квалитетот на здравствените услуги кои ги нуди болницата

Тринаесет нови случаи во велешко со ковид зараза, 15 оздравени

Активни случаи се 260, хоспитализирани во велешка болница се 20 пациенти

Нови 19 случаи позитивни на ковид-19 во велешко, оздравени 14 пациненти

Активни случаи во велешко се 262, во велешка Болница се хоспитализирани 18 пациенти

Нови 26 случаи на позитивни на ковид-19 во велешко, оздравени десет

Вo велешка Болница се хоспитализирани 17 пациенти, активни случаи се 257

На првата крводарителска акција во Чашка годинава, собрани 22 крвни единици

Седум од дарителите се жени и двајца прв пат се дарители

Седумнаесет оздравени, еден ново заразен од ковид во велешко

Бројката на активни случаи падна на 241 а во Болница се 25 пациенти

Денес оздравени дури 62 пациенти од велешко, позитивни на ковид-19

Ново заразени се четири лица а во Болница почина еден пациент со корона вирус

Единаесет нови случаи на ковид-19 во велешко, еден починат пациент

Во велешка Болница се хоспитализирани 21 пациент, активни случаи во велешко се 315

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »