Во велешко спласнува заразата со ковид-19, нови случаи нема, четворица оздравени

Активни се 24 случаи во велешко, седум се на Инфективно одделение

Еден нов случај на ковид-19 и двајца оздравени велешани

Бројката на активни случаи во велешко е 28 лица

Двајца млади велешани, ново заразени со ковид-19, тројца оздравеа

Во велешко има 29 активни случаи на лица со корона вирус

Викендов еден заразен, еден оздравен од ковид-19 во велешко

Во велешко активни 30 случаи, на Инфективно 11 згрижени пациенти од Свети Николе

Два дена по ред, нема ново заразени со ковид-19 во велешко

Еден оздравен пациент, активни во велешко има 30 случаи

Пунктот за земање брисеви за ковид-19 се врати во зградата за поранешното школо Јордан Хаџи Константинов Џинот

Пунктот времено беше дислоциран

Пациентите со ковид-19 од Свети Николе на лекување на Инфективно во Велес

Откако Инфективна клиника во Штип е полна, пациентите од Свети Николе се праќаат во велешка Болница

Претходните два дена двајца велешани заразени со ковид-19, четворица оздравени

Бројката на активни случаи во велешко е 31

Викендов два позитивни случаи со ковид-19 во Велес и двајцата се мажи

Во велешко има активни 33 случаи со корона вирус

Три нови случаи на позитивни на ковид-19, сите се млади личности

Во Свети Николе за еден ден 25 ново заразени со квоид-19, во голема странска фабрика во Кавадарци трет случај на корона вирус

Три нови случаи на позитивни на ковид-19, сите се млади личности

Во Свети Николе за еден ден 25 ново заразени со ковид-19, во голема странска фабрика во Кавадарци трет случај на корона вирус

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »