Писмото за лекување на Тамара во странство, испратено два дена по нејзината смрт

Нов шок за семејството Димовски

Фонд на ПИОМ Направивме се што можеме во случајот со Тамара

Никој не чувстува вина...Во случајот со Тамара ниту во првиот ниту во вториот случај докторите од Клиниката за ортопедија и од Клиниката за траума не посочеиле дека станува збор за итен случај, станувало збор за многу тежок случај.

Лани собрани 4219 крвни единици

Дури 610 лица за прв пат дале крв. Дарителите од велешко и натаму големи хуманисти. Се повеќе млади крводарители

Реакција на докторите по обидот за убиство на нивен колега

Пред некој ден во Велес бил нападнат и стоматолог

Во Велес, засега нема болни од грип

Но постои опасност во наредниот период, кога учениците ќе тргнат на училиште, грипот да се појави

94 крвни единици за почеток на годинава

Голем интерес, повеќето млади, дел не можеа да чекаат па си заминаа

Афродита е првото новороденче во велешката Болница во 2015-та

Мајката Вишња од Велес, таткото Далибор Стојанов од Росоман, бебето доби подароци од двајца градоначалници. Новогодишни пакетчиња за децата во Детското одделение

Велес има потреба од Ургентен центар

Лани 300 повредени во сообраќајки се згрижени во велешката Болница

Пензионерите со здравствено осигурување и во периодот додека добијат решение за пензија

Новина на Фондот за здравство за новите пензионери кои заминуваат од работа, од следната година

Донација од Жито маркети за велешката болница

Апарат за интензивна и постелнина за детско одделение

Реакција за едукација на докторите од примарното, знаеме што е уринарна инфекција

Приватните доктори од секундарна заштита, чекаат пари за август

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »