Камилица против сите воспаленија

Kамилица има голема моќ за омекнување на секретите, а со тоа и за полесно искашлување, се користи при бронхит, астма, грип и настинка...

Чај од цвет од бозел

Научниците заклучиле дека активната материја во бозелот може да го скрати грипот за 4 дена

Чај од лист од маслинка

Рецепт како да го подготвите најздравиот чај на планетата. Се берат токму сега во пролет, младите листови!!Листата на лековитост е подолга...

В сабота авионско прскање против комарци

Пчеларите во велешко сабота да ги затворат кошниците со пчели

Признанија за најдобрите медицински сестри од Велес

Благодарници за 8 медицински сестри од јавниот здравствен сектор

Лековите својства на кралчиче против ревма

Сируп од белиот багрем, лек против ревма

Признанија за Петровска и Лазаревска

Петровска доби за медицинска сестра а Лазаревска за акушерка на годината во велешките здравствени институции

Лозово доби аптека

И жителите на Богомила и регионот н Азот чекаат отворање на аптека

Велес лидер во земјава со 97 отсто вакцинирани деца

Европска недела на имунизација

Повторно тројца велешки специјалисти на листата на најдобри за март

Награда како двојна плата ќе добијат д-р Зоксимовска, д-р Марковски и д-р Кодовски

Недела на имунизација, зошто се вакцинираат децата

Бенефитот од превенцијата на заразните болести многукратно ги надминува ризиците од вакцинацијата. Која вакцина против која болест е..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »