70 години Црвен крст, признанија за најхуманите велешки крводарители

Велес втор по крводарување, после Виница. Честитки за хуманите

Шест случаи со туларемија во велешко

Жителите од селата стравуваат дека бројката е повисока

Пациент во велешката болница се запалил и починал

Полицијата ќе истражува како се запалил пациентот

Детска превентивна служба со развојно советувалиште

Следење на психомоторниот развој, физички, функционален и психички развој на децата родени со ризик. Не треба сино картонче, ниту ,,мој термин,,

Интерната амбуланта од Уред префрлена во Болница

Причината за преселбата е подобрување на услугите кон пациентите, забрзување на постапката и намалува лутањето по оддалечени одделенија

Смртта на Тамара да се испита до крај и да се најде вистинскиот виновник

27 февруари Светски ден на ретките болести. Според Здруженијата на пациенти со ретки болести оствките на директорите на Фондот за здравсѕво не го решаваат проблемот

Димовски не ја прифаќаат обдукцијата за Тамара

Три години чекавме операција за Тамара и не може да бидеме виновни, не сме доктори да ја лекуваме

Тамара починала од бронхопневмонија, Парнаџиева и Мехази поднесоа оставки

Здружението на приватни лекари не се согласува со оставката на Парнаџиева, во Скопје се протестира и бара оставка од министерот Тодоров

Велешанецот Танев во 83-тата бил опериран во Хјустон кај познатиот светски хирург Кули

Во Хјустон пред 32 години се лекувал на сметка на државата а во Скопје пред 8 морал да доплатува

Од љубопитност до зависник

Се намалува долната граница кај децата зависници. Алкохол, цигари дрога...

Писмото за лекување на Тамара во странство, испратено два дена по нејзината смрт

Нов шок за семејството Димовски

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »