Грипот стивнува

Првата седмица на март регистрирани 88 случаи

Во последната седмица од февруари во Велес 289 заболени од грип

Се намалува бројката на заболени од грип. Минатиот месец имало 1.460 лица со ова сезонско заболување

Едно бебе се роди на 29-ти февруари

Бебето е девојче и ќе го чека роденденот, на секои четири години

Пушењето и мрсната храна најголемата причина за кардиоваскуларните заболувања

Недела на борба против срцесадовите заболувања.Здрава храна и физичка активност, најдобра превентива

Годинава порано ќе се прска против комарци

Првото прскање во втората половина на март. Причина е превентива од болеста,, зика,, која ја пренесуваат комарците

Зградата на Диспанзерот за АТД нема функција

За нејзина пренамена ќе се причека

Заразно преполно со болни од грип, во Велес 625 заболени лица

Нема ниту еден смртен случај како последица на грипот

Велешка Болница доби нов мамограф и био-хемиски анализатор

Пациентите ќе добиваат поквалитетни услуги и поверодостојни резултати

Се зголемува бројот на заболени од грип

401 лице од Велес биле заболени минатата седмица

Во Велес регистрирани 145 зaболени од грип

За една седмица осетно зголемен бројот на заболени, грипот зема замав

Само пет случаи на грип во Велес минатата седмица

Од Центарот за Јавно здравје упатуваат дека има уште вакцина против грип

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »