Невработени, стечајци, студенти се најголемите дарители во најхумана општина за крводарителството лани во Македонија

Иако немаат никаков бенефит, овие категории дарители се најбројната категорија во велешко

Министерот Филипче спроти 17-ти март Денот на крводарителите, крвта од дарителите се чува по протокол

Државниот завод за ревизија констатирал дека во 2017-та година одредени количества собрана крв завршиле на ѓубриште поради поминат рок или неквалитетни кеси

Признанија за крводарителите за 17 март ден на Црвениот крст и крводарителите

Признание за 100 дарувања доби Симон Костанчев

Протест на приватните доктори за поддршка на колешката од Виница

Капитацијата на д-р Виолета Петковска не била исплатена оти таа немала медицинска сестра, иако преку оглас во четири наврати ја барала

Во Велес три лица заболени од мали сипаници

За други три се испитува дали имаат морбили

Мобилни здравствени сервиси за жителите на Извор и Богомила

Министерството за здравство со пилот проект како до поголема грижа на жителите на руралните средини

Просториите на Итната помош пред и по реновирањето (фото)

Во какви услови работеа екипите на Брзата помош пред половина година и сега

Лани во велешко далеку помалку заразни заболени отколку во 2017-та

Какво здравје лани имаа велешани? Во 2018-та имало помалку заболени од грип, овча сипаница и од ентероколитис

После седум децении од изградбата, реновирана внатрешноста на Здравствениот дом во Велес (фото)

Комплетно се реновирани просториите на службата на Итна медицинска помош

Здравствен дом со грант од Кралството Јапонија

Со 37 илјади евра ќе се набавуваат две амбуланти возила

Седуммина родители на суд оти не ги вакцинирале децата

Глобата е помеѓу 300 и 600 евра, толку ги чинело детското здравје

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »