Во Велес 12 оздравени пациенти позитивни на ковид-19, нови пет лица позитивни

Јавноста очекува одговор од трудовата инсекција, а по реакциите на вработени во текстилна конфекција -тогаш сомнителни случаи дека биле приморувани да одат на работа се додека не ги добијат тестовите

Први случаи на заразени со корона вирус во Општина Чашка

Во населба Чашка денес се регистрирани првите два случаи на лица носители на Ковид- 19

Ковид 19 се враќа во Велес, денес четворица позитивни, еден оздравен

На инфективно одделение лежат 21 пациент, од нив двајца чекаат резултат на земениот брис

Двајца оздравени, двајца нови позитивни на ковид-19 во Велес

На инфективно одделение во велешка болница лежат 16 пациенти, од нив 14 се позитивни на ковид 19 и две лица кои чекаат резултати а имаат симптоми

Три лица отпуштени од инфективно одделение, три нови случаи со ковид -19 во Велес

На инфективното одделение лежат 14 лица позитивни на ковид-19

Викендов шест оздравени лица го напуштиле Инфективното одделение на велешка Болница, денес нема нови случаи позитивни со ковид-19

Хоспитализирани на Инфективно одделение се 14 случаи а активни во Велес се водат 55 лица

Државниот санитарен и здравствен инспекторат констатирал неправилности во работа на Центарот за јавно здравје Велес, директорот вели работевме по протокол

Директорот Димитриевски објаснува како ги откриевме сите 64 случаи во Велес ако не работевме по препораките за ковид-19

Викендов, за два дена четири нови случаи со ковид-19 во Велес

ЦЈЗ Велес има направено 555 скрининзи за Ковид-19

За два дена на Инфективно излекувани седум пациенти и се пуштени дома

Денес нема нов случај на позитивен со ковид -19 во Велес

Приватните доктори реагираат на новата обврска на колегите од Дебар и Центар Жупа, да вршат дополнителен имунолошки преглед на пациентите

Докторите реагираат дека со новата обврска ќе треба на работа освен постојните 40 работни часа, да минат уште дополнителни 50 работни часа.

Две лица повратници од странство, кои требало да бидат во државен карантин, позитивни на ковид-19

Лицата кои се вратиле со авионот од Брисел, се хоспитализирани на Инфективното одделение при велешката болница

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »