Приватните лекари со иницијатива наместо матичен доктор да се избира лекарска ординација

Тие бараат промена на Законот за здравствено осигурување и здравствена заштита

Сакале да бидат жиголо па си го зголемувале пенисот

За две години урологот д-р Јовиќ изврши шест продолжувања на пенисот и 15 оперативни зафати на спасување од зголемување со парафин. Докторот од наредниот месец заминува од велешката Болница

Болницата Јасеново, воздушна бања

Реновирана, со нови апаратури и современо дијагностицирање таа прифаќа се повеќе пациенти и успешно ги лекува

Секој трет Македонец пушач, лидери во регионот

САД бележат драматичен пад, само 19 отсто од населението се пушачи. Сè помалку пушачи има и во Канада, Мексико и Исланд. Процентот на пушачите во Шведска и Белорусија расте

Новина и полицијата ќе казнува за пушење на забранети места

Внимавајте каде не можете да пушите, да не ве удрат полицајците по џеб со сто евра. Забрането е и во оградениот простор од кафитериите пред нивните влезови

Ново санитетско возило за Итната помош

Набавено е со сопствени средства од ЈЗУ Здравствен дом, наменско за тесните улици од високите делови на градот

Савов со најмустаќ, Климкаров со најлош, Мовембар заврши

Повеќе од стотина млади велешани преку Мовембар се прегледаа за превентива од машките болести

Заштити се од СИДА, 1-ви декември светски ден на борба против ХИВ -СИДА

Годинава во Велес еден нов случај на носител на ХИВ вирус. Сигурна превенција кондом при секусални односи

Зошто не можеме да одолееме на нездравата храна?

Нема никаква магија, кога ќе купите кесе переци или чипс, го јадете цело. Тоа се случува од безброј причини, а најмногу поради тоа што се направени за кај вас да предизвикаат зависност

Здравствено советувалиште за млади

Работи во Центарот за јавно здравје, читај Хигиенски. Советувањето е анонимно а можат да се добијат информации за репродуктивно здравје, за сексуално преносливи болести, прашања за животната средина, за СИДА

Пациентите не можат на приватно кај физијатар, оти нема партиципација

Велешките пациенти реагираат што не можат да се лекуваат со современи апарати на физикална,со партиципација како во други приватни здравствени институции

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »