Признанија за Петровска и Лазаревска

Петровска доби за медицинска сестра а Лазаревска за акушерка на годината во велешките здравствени институции

Лозово доби аптека

И жителите на Богомила и регионот н Азот чекаат отворање на аптека

Велес лидер во земјава со 97 отсто вакцинирани деца

Европска недела на имунизација

Повторно тројца велешки специјалисти на листата на најдобри за март

Награда како двојна плата ќе добијат д-р Зоксимовска, д-р Марковски и д-р Кодовски

Недела на имунизација, зошто се вакцинираат децата

Бенефитот од превенцијата на заразните болести многукратно ги надминува ризиците од вакцинацијата. Која вакцина против која болест е..

Не е до сексот, туку до статистиката

Хламидијата високо на листата на заразни болести во Велес

Тројца велешки доктори на листата за 100 најдобри за февруари

Двојна плата како награда ќе добијат д-р Нада Јованова, д-р Мила Ѓорѓевиќ и д-р Кире Марковски

Се намалува бројот на заболени од туберкулоза во велешко

Лани најмалиот пациент бил бебе од 6 месеци. Годинава за 3 месеци само еден заболен

Предупредување, не ја пијте водата од бунарите и природните чешми, во комшии има туларемија

Извршена дератизација на канализацијата во Велес и јавните површини во повеќе велешки села кои се на исток

Расте бројот на заболени од туларемија во Каратманово

Прогласена епидемија во селото

70 години Црвен крст, признанија за најхуманите велешки крводарители

Велес втор по крводарување, после Виница. Честитки за хуманите

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »