Како против топлотниот бран

Здравствените работници им помагаат на велешани да ги надминат проблемите од високите температури

Реактивирање на пензионерска амбуланта

Здравствени услуги ќе пружаат интернистот д-р Благој Јорданов и д-р Стојан Кулеџиоски

Зошто комарците ме апат мене

Постојат неколку причини зошто баш вие сте мета на комарците, крвната група, бојата на облеката, алкохол, движење...

Четворица велешки доктори на листата на најдобри сто за месец мај

Игнова,Јовановска, Леов и Смилевска се наградени изминатиот месец

Велешката болница помеѓу двете светски војни

Во 1934 год лечењето се плаќало 28 динари а заразните болести биле ослободени од плаќање, а исто така и државните службеници. Илустрација ретки фотографии од велешка болница од овој период

Доктори ги лекуваат бегалците низ Македонија

За седум дена 150 интервенции од полесни исеченици, гребнатини, изгореници, до исчашувања, но и гангрена

Сабота наутро, ново второ прскање против комарци

Ќе се изведе од 5 до 6,30 ч

Општински натпревар во прва помош (фото)

Победи за Гимназијалците и основците од Благој Кирков

Најдобрите доктори за април

Марковски, Кодовски и Јаковлевски се наградените

Камилица против сите воспаленија

Kамилица има голема моќ за омекнување на секретите, а со тоа и за полесно искашлување, се користи при бронхит, астма, грип и настинка...

Чај од цвет од бозел

Научниците заклучиле дека активната материја во бозелот може да го скрати грипот за 4 дена

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »