Матичните доктори од Велес бараат отворање посебен приемен пункт за лица кои се сомнителни на ковид-19

Еден доктор, кардиологот Атанас Ѓорѓиевски само иницијативно се јавил да помага со дежурства во Инфективното одделение од велешка Болница

Нови 48 пациенти позитивни на ковид-19 во велешко, 12 оздравени

Во Велешката Болница има хоспитализирано 68 пациенти, во велешко има 578 активни случаи

Дваесет и еден здравствен работник од јавното здравство во Велес, се позитивни на ковид-19

Почна да се полни и Интерното одделение со пациенти позитивни на ковид-19, таму денес има 16 лица

Во велешко денес регистрирани 42 нови случаи на позитивни со ковид-19

На Инфективно одделение има 50 пациенти а во велешко се активни 542 случаи

И покрај позитивните случаи на здравствени работници, Интерното одделение и Итната помош работат без рестрикции

Се зголеми и бројот на позитивни здравствени работници. Има регистрирано доктори, медицински сестри, возачи на амбулантите возила на Итната помош

Во велешко регистрирани 79 случаи на ново заразени со ковид-19

Во велешко има активни 505 случаи, 455 се на домашно лекување. На Инфективно одделение има 50 пациенти

Опаѓање на бројот на позитивни случаи со ковид-19 во велешко, денес 27 ново заразени

На Инфективно одделение има 52 пациенти и петмина на Интерно

Инфективно одделение се полни, пациенти позитивни на ковид-19 се примаат и на Интерно

52 пациенти се хоспитализирани на Инфективно одделение, петмина на Интерно. Корона вирусот се шири меѓу здравствените работници, нови случаи на ОРЛ и во Итната помош

Во велешко денес регистрирани 44 нови позитивни случаи на ковид-19

На Инфективно одделение има 47 пациенти, активни во велешко се 422 случаи

Во велешко денес 50 нови случaи на позитивни со ковид -19

Активни се 383 случаи со корона вирус во велешко

Загрижувачки 83 лица позитивни на ковид-19 во велешко денес

Активни случаи во велешко има 338

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »