На крводарителската акција на „Велес бајкинг“ собрани 34 крвни единици

Во месец ноември на три крводарителски акции во Велес се даруваа вкупно 161 крвна единица

Нови 67 случаи позитивни на ковид-19 во велешко, оздравени се 51 пациент

Во велешко има активни 767 случаи, во Болница 80 пациенти

Во велешката касарна собрани 24 крвни единци

На јунската акција крв даруваа 25

Во велешко денес 55 нови случаи на позитивни на ковид-19, оздравени се 39 лица

Бројот на активни случаи е 770, од нив на домашно лекување се 691. По подолг период, денес нема регистирано починати жители од велешко, последица на ковид-19

Пак повеќе оздравени -34, отколку нови случаи 30, со ковид-19 во велешко

Активни случаи има 754, на домашно лекување ce 675, во Болница има 88 пациенти

Повторно преку „брзи прсти“ до термин за бесплатна вакцина за ранливите здравствени категории

Директорка на Хигиенски, Иванова, со ни малку охрабрувачка изјава, комерцијалната вакцина ќе стигнела до средината на декември

Повторно повеќе оздравени 35, отколку ново заразени 24 лица

Во велешко има 760 активни случаи на позитивни со ковид-19

Во велешко нови 54 заразени лица со ковид-19, 20 оздравени

Активни се 774 случаи

Нови 54 заразени лица со ковид-19, 20 оздравени во велешмно,ѓ

Нови 54 заразени лица со ковид-19, 20 оздравени во велешмно,ѓ

Повторно повеќе оздравени 37, отколку ново заразени 36 лица со ковид-19 во велешко

Во велешко има 740 активни случаи со корона вирус. Во велешката Болница се 78 пациенти

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »