Не е до сексот, туку до статистиката

Хламидијата високо на листата на заразни болести во Велес

Тројца велешки доктори на листата за 100 најдобри за февруари

Двојна плата како награда ќе добијат д-р Нада Јованова, д-р Мила Ѓорѓевиќ и д-р Кире Марковски

Се намалува бројот на заболени од туберкулоза во велешко

Лани најмалиот пациент бил бебе од 6 месеци. Годинава за 3 месеци само еден заболен

Предупредување, не ја пијте водата од бунарите и природните чешми, во комшии има туларемија

Извршена дератизација на канализацијата во Велес и јавните површини во повеќе велешки села кои се на исток

Расте бројот на заболени од туларемија во Каратманово

Прогласена епидемија во селото

70 години Црвен крст, признанија за најхуманите велешки крводарители

Велес втор по крводарување, после Виница. Честитки за хуманите

Шест случаи со туларемија во велешко

Жителите од селата стравуваат дека бројката е повисока

Пациент во велешката болница се запалил и починал

Полицијата ќе истражува како се запалил пациентот

Детска превентивна служба со развојно советувалиште

Следење на психомоторниот развој, физички, функционален и психички развој на децата родени со ризик. Не треба сино картонче, ниту ,,мој термин,,

Интерната амбуланта од Уред префрлена во Болница

Причината за преселбата е подобрување на услугите кон пациентите, забрзување на постапката и намалува лутањето по оддалечени одделенија

Смртта на Тамара да се испита до крај и да се најде вистинскиот виновник

27 февруари Светски ден на ретките болести. Според Здруженијата на пациенти со ретки болести оствките на директорите на Фондот за здравсѕво не го решаваат проблемот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »