Четирите плажи на Дојранско се исправни за користење

Најновите анализи и според стариот и според новиот Правилник се дека водите во Дојран се безбедни за капење

Водата од градскиот водовод во Велес е исправна, но природните чешми и селските водоводи не

За селските водоводи нема кој да се грижи, па водата таму нe се хлорира

Која крвна група ги привлекува комарците

Време е на летни годишни одмори и жештини, а комарците доаѓаат со нив

Итно потребно вработување на логопед во Велешкиот Здравствен дом

Во отсуство на вакво стручно лице, родителите децата со ризик ги носат во соседните градови

Второто годинашно прскање против комарци, в среда

Тоа ќе се случи наутро, од 5 до 6,30ч. Неодамна се случи и земско праскање против ларви од комарци

Поради времето велешани паѓаа во бесознание на улица

Една сограѓанка од повредите при падот заврши на хирургија. Од утре до недела до 40 степени во сенка

Зошто лифтот не работи со месеци во велешката болница

Во постапка е набавка на два нови лифта, објаснуваат од Болницата

Никако да се најдат доктори за велешките села

Повторно се бараат доктори за село Иванковци, Богомила и Бузалково

И во велешка Болница се вршат прегледи за тироидна жлезда

Во ,,мој термин,, и во лабараторија можат да се извршат неопходнитe превентивни прегледи

Повеќе од 300 велешани извршија прегледи на тироидната жлезда

Откриен висок број на случаи со проблеми со тироидната жлезда. Голем интерес, не успеаја сите бесплатно да се прегледаат

Се изврши првото авионско прскање против комарци (фото)

Ќе има уште најмалку две

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »