Се зголемува бројот на пациенти на Инфективно, денес уште еден починат позитивен на ковид-19

Ново заразени се 14 лица а оздравени се шест пациенти, позитивни на ковид-19 од велешко

Се вакцинираат против ковид-19 и здравствените работници од Болница Јасеново

Вакцинацијата се одвива во две групи, едните саботата попладне и втората група утре вторник

Бројката на активни случаи со ковид-19 во велешко опаѓа а расте бројот на пациенти згрижени во Болница

Дваесет и две лица се оздравени а осум ново заразени со ковид-19 во велешко

Еден починат пациент на 59 годишна возраст, позитивен на ковид-19

Денес, недела, повеќе оздравени отколку ново заразени со корона вирусот во велешко

Во велешко, денес,сабота нови 11 случаи на позитивни на ковид-19 и десет оздравени пациенти

Активни се 245 случаи а во Болница се сместени 39 пациенти

Триесет нови случаи на ковид-19 во велешко, десет оздравени пациенти

Активни се 243 случаи во велешка Болница се згрижени 34 пациенти

Започна вакцинацијата од ковид-19, на приватните доктори од Велес

Се вакцинираат и медицинските сестри од примарното здравство

Потпишан грант договор на Јапонската амбасада со велешка болница за набавка на дигитален рендген апарат

Грантот финансиски е во висина од 60.748 евра

Денес четврток, дури 74 оздравени од ковид-19 во велешко

Има починато еден пациент на 73 годишна возраст,позитивен на корона вирусот

Нови 24 лица позитивни на ковид-19 во велешко, оздравени седум

Aктивни се 278 случаи,во велешка Болница се згрижени 29 пациенти

Едукација за учениците основци како да се заштитат од ковид-19

Едукацијата ја врши волонтер од ОО на Црвен крст Велес

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »