Итно потребно вработување на логопед во Велешкиот Здравствен дом

Во отсуство на вакво стручно лице, родителите децата со ризик ги носат во соседните градови

Второто годинашно прскање против комарци, в среда

Тоа ќе се случи наутро, од 5 до 6,30ч. Неодамна се случи и земско праскање против ларви од комарци

Поради времето велешани паѓаа во бесознание на улица

Една сограѓанка од повредите при падот заврши на хирургија. Од утре до недела до 40 степени во сенка

Зошто лифтот не работи со месеци во велешката болница

Во постапка е набавка на два нови лифта, објаснуваат од Болницата

Никако да се најдат доктори за велешките села

Повторно се бараат доктори за село Иванковци, Богомила и Бузалково

И во велешка Болница се вршат прегледи за тироидна жлезда

Во ,,мој термин,, и во лабараторија можат да се извршат неопходнитe превентивни прегледи

Повеќе од 300 велешани извршија прегледи на тироидната жлезда

Откриен висок број на случаи со проблеми со тироидната жлезда. Голем интерес, не успеаја сите бесплатно да се прегледаат

Се изврши првото авионско прскање против комарци (фото)

Ќе има уште најмалку две

Во среда во Велес бесплатни прегледи за тироидната жлезда

Кампањата за подигање на свеста кај населението „Виолетов Караван 2016„

Понеделник 23 мај прво прскање против комарци

Ако не врне, ќе се случи во терминот од 5 до 6,30 ч

Одбележан денот на медицинските сестри и акушерки (фото)

Признанија за најдобрите

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »