Повторно повеќе оздравени 35, отколку ново заразени 24 лица

Во велешко има 760 активни случаи на позитивни со ковид-19

Во велешко нови 54 заразени лица со ковид-19, 20 оздравени

Активни се 774 случаи

Нови 54 заразени лица со ковид-19, 20 оздравени во велешмно,ѓ

Нови 54 заразени лица со ковид-19, 20 оздравени во велешмно,ѓ

Повторно повеќе оздравени 37, отколку ново заразени 36 лица со ковид-19 во велешко

Во велешко има 740 активни случаи со корона вирус. Во велешката Болница се 78 пациенти

Нови 44 случаи во велешко позитивни на ковид-19, оздравени има 39 пациенти

Активни случаи се 741, во велешка Болница хоспитализирани има 77 лица

Во велешко денес регистрирани 40 нови случаи со ковид-19, оздравени се 26 пациенти

Активни случаи во поширокиот велешки регион има 739 случаи

Во велешко денес има нови 64 позитивни со ковид-19, 11 оздравеле

Активни случи во велешко се 722 а во Болница има хоспитализирано 63 пациенти, 52 се потврдено позитивни

Првата доза бесплатните вакцини во Велес потрошени бргу, бргу, преку „Мој термин“

Од понеделник се најавува нова доза, матичните очекуваат термин за поголем број здравствено ранливи категории да се вакцинираат

Денес во велешко има повеќе оздравени -29, отколку заразени -22 со ковид-19

Активни се 672 случаи на лица со корона вирусот. Во велешка болница има 60 лица позитивни на ковид-19 и 10 сомнителни

Од денес, вторник започна вакцинацијата за здравствено ранливите групи граѓани, годинава таа е во Здравствен дом

Министерството за здравство соопшти дека од денес во Центрите за јавно здравје се врши и комерцијална вакцинација, но од Центарот во Велес нема информација дали и како истата се извршува

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »