Во потрага по дрвокрадец и пукање и сообраќајка

Ноќна бркотница низ Горно Оризари по жител на Бузалково

Мотор излетал од пат, возачот тешко повреден

С.П. од Лозово е префрлен на КАРИЛ, додека сопатникот 16 годишно момче минал со телесни повреди

Голем пожар близу Јасеново

Гори од вчера, среда. Го гаснат хеликоптерите на АРМ и вработени во ШС Бабуна

Нови именување на локално ниво

Велешани коалициони партнери на СДСМ добија водечки позиција на државни институции

Двајца прилепчани заедно добија 4, 3 години затвор за еден кг марихуана

Абдиоски (31 год) и Џелилоски (31 год) од село Житоше –прилепско го признале делото и се спогодиле со обвинителството

10 години затвор за татко кој извршил обљуба на малолетна ќерка

Велешанецот А.Ј. е осуден за кривичното дело ,Обљуба со злоупотреба на положбата,,

Пожарите во Општина Чашка ги гаснат авиони канадери и хеликоптери

Гори во близина на Горно Јаболчиште во атарот на село Дреново. Горат десетици хектари шума

Поради пожарите прогласена кризна состојба во Општина Чашка

На територијата на оваа општина повеќе денови беснеат три пожари. Воведена забрана за движење низ шуми

И натаму гори во Општина Чашка, три пожари сеуште актуелни

Гаснат и авионите канадери на Дирекцијата за заштита и спасување

Пожари кај Богомила и Дреново

Гори ниско стеблеста и деградирана шума. Пожарот кај Богомила го гасне авион

Со втората пресуда се ослободени, откако со првата добија 16,5 години затвор за убиство во обид

Драган и Радо Јованови од Кавадарци сториле кривично дело,но не тоа за кое се гонат -одлучи судот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194

АНКЕТА »

2017-та е зад нас. Како ќе ја помните?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »