Познат конечниот редослед на избирачкото ливче

СДСМ го доби реден број 42 а Горан Мишков од Титови леви сили 65. До идната среда се примаат барањата за гласање на болните, изнемоштените, затворените и притворените лица

Вештаците: Сведокот ја менува изјавата за да се заштити себе си

Тие оставија на судот да процени кога клучниот сведок ја зборувал вистината, иако тој не бил склон кон фантазирање и измислување

Во пет до 12 и СДСМ ги поднесе кандидатурите за градоначалници

Тие во Велес, Чашка, Градско и Лозово понудија кандидати за градоначалник и листа за советници. Кои се имињата на кандидатите? .

И Титови леви сили со кандидат за градоначалник на Велес

Горан Мишков е четвртиот кандидат кој сака да биде градоначалник на Велес

По втор пат потврдена доживотната казна затвор за убиецот на велешаните во Биг Фиш

Тони Денковски и во второто судење, потврдено од Апелација доби доживотен затвор за убиството на Јорданов и Андреев

Десет месеци затвор оти го натепал синот со мотка и тој завршил во болница

Синот поради тежината на повредата на главата завршил на Клинички во Скопје а пред судот барал татко му да се ослободи

За клевета во предизборие, кажана во 2009-та доби 200 евра глоба

Ако не ги плати, кандидатот за градоначалник од Чашка ќе оди в затвор, 20 дена

Во Јасеново откриена спомен-плоча за ранетите борци на ДАГ

Во македонските болници лекувани се 6.316 ранети од граѓанската војна во Грција 1946-1949 година

Апелација ја потврди пресудата за таткото и синот Нацеви за киднапирање на Опашот

Тие добија по девет години затвор

Пронајден машки леш, на мостот кај Ногаевци

Телото идентификувано, Борче Арсов кој се водеше како исчезнат од пред два месеци

Нов сведок тврди ,,Бреза,, и мене ме убедуваше дека обвинетите се сторители

Одбраната вели процесот скршна, веќе не се знае кој што зборува

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »