Семејство од Штип потешко повредено во сообраќајка кај Велес

Трите лица се здобиле со тешки повреди, две се пренесени на Траума во Скопје

До крајот на октомври реевиденција на гробните места кај црквата Св. Спас

Се продлжи рокот за парцелизација и евидентирање на носители на гробни места. Граѓаните треба до носат лична карта и комунална сметка за да се регулира ова прашање

Ограбена е бензинската кај Караслари

Двајца разбојници со закана од пиштол однеле 85 илјади денари

Лидија Каначковиќ е избрана за член на Републички судски совет

Велешката судијка стигна до највисоката позиција во судството во Македонија

Двајца велешки полицајци казнети за учество во скриена камера

Дисциплинската комисија на МВР ги казнила шест месеци по 15 од платата

Каде да биде Алејата на хероите?

Понуденото решение од борците, спорно за опозицијата, па точка симната од дневен ред на Советот

Формиран новиот Извршен одбор на Социјал демократите од Велес

Брои 18 членови, по предлог на претседателот Марјанчо Николов

Волците дојдоа до Велес

На периферијата од градот, на прва воденица од Тополка, удавиле кози и јариња

Недела во 22 и 44 започнува есента

Според метеоролозите не очекува убава, топла пријатна есен без некои сериозни заладувања

Александар Колев е новиот претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ во Велес

Колев е долгогодишен член на ВМРО-ДПМНЕ и ги мина сите пониски партиски скалила до именувањето на оваа функција

Рождество на Пресвета Богородица (Мала Богородица)

21 септември празник на мајката на сите мајки. Во манастирскиот комплекс во селото Калиште струшко се наоѓа единствената икона т.н. Црна Богородица која на овој ден е масовно посетена

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »