Свештеникот Ангел Станчев заминува за Канада

Од почетокот на мај, протојереј Станчев ќе работи во Хамилтон

Социјалците повеќе нема да вадат документи од катастарот

Меѓуопштинскиот центар за социјални работи од Велес компјутерски се поврза со катастарот па сега корисниците ќе немаат повеќе потреба од обезбедување документација од оваа државна институција. За ова новина, која велешани први ја воведоа во земјава тие добија признание од Министерот за труд и социјала

Јован не дојде на судење

Се поочигледно е дека тој го одолговлекува процесот

Титаник не е е најголемата бродска трагедија

Кој се најголемите бродски катастрофи, каде има погинато и по 5-6 илјади лица

Јован Вранишковски со часови ја даваше неговата одбрана

Ова е политички организиран процес против мене смета екс Владиката Јован

Собор на Св. Архангел Гаврил 8.IV и Цветници

Денес 8-ми април, повторно два големи празници заедно.Празник на големиот Господов гласник С. Архангел Гаврил. Именден празнуваат: Гаврил, Габриела. Празник на последното влегување на Исус во Ерусалим- Цветници. Именден слават Цветан, Цвета.

Нова кривична пријава за директорот на Киро Ќучук

Од досега седумте поднесени кривични пријави само една е процесуирана, другите отфрлени

Свето Благовештение - Благовец, 7.IV Лазарова сабота

Празник на радосната вест и на пролетната убавина.Именден празнуваат: Благоја, Благојка, Блаже, Благица. Денес именден слави и тој што се вика Лазар

Со пушка го убил шарпланинецот на соседот

Чинот го сторил под дејство на алкохол

Нова епизода од апсење во акцијата ,,Реал,, на ,,Франкфурт мафија,, во Велес

Две лица се уапсени, едното е во бегство. Меѓу уапсените и полициски службеник

Советникот Нафит Идриз ја напушти Демокрација Е Ре

Незадоволен од состојбите во партијата, тој ќе настапува самостојно

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »