Заев -во Македонија има спорни 200 до 240 илјади гласачи

Теренски тие можат да се проверат за 9 дена. Лидерот на СДСМ во посета на Велес

ВМРО-ДПМНЕ - Заев не е пожелен во Велес

Зоран Заев не е пожелен поради сите лаги и нереализирани ветувања на СДСМ

Богомилчанец останал и без пари и без кола во Струга

Двајца разбојници го нападнале со пиштол

Марифет на измамник -ги продал автомобилите, па ги позајмил за да ги препродаде на втор купувач

Условна затворска казна за Миле Анастасов како и обврска да врати 7,5 илјади евра

Кривични за бесправно сечење на шумата во велешко

Исечени се 522 м3 шума а штетата е 3,66 милиони денари

Во ноќна акција на планината Дервен, уапсени седум дрвокадци со 11 м3 огревно дрво

Дрвокрадците се обиделе да ги нападнат шумските полицајци поради што тие пукале во воздух

Судењето за убиството на Ибрахимовиќ продолжува, вештачењето спротивно на тврдењата на полицијата

Вештото лице смета дека листингот од телефонски разговори, единствениот доказ за поврзноста на обвинетиот и убиениот, не се совпаќа со толкувањето на полицијата

Музички уредник во МТВ осуден за плагијат , користел текстови на Смилевски без одобрение

За ова тој доби условна затворска казна

Од куќа во Оризари украденo злато

Влегол преку прозор, однел златни предмети вредни 600 илјади денари

Инцидентот во велешката болница засега без епилог

Директорот дополнително ќе го истражува што се случило во неделата навечер

Инцидент во велешка Болница

Доктор нападнал колега, полицијата негира

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194

АНКЕТА »

2017-та е зад нас. Како ќе ја помните?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »