Опожарени две палми во Младински

Полицијата трага по сторителот(ите)

Започна судењето за убиството кај Бенизинска на влезот од Велес

Обвинетиот Адис Куртагиќ негира дека гоубил другар му Бајро Ибрахимовиќ

Започна судењето на обвинетиот за тројното убиство во Кавадарци

Станоев го призна делото, но откако во сведочењето даваше контрадикторни изјави со тие што претходно ги кажа околу начинот на извршувањето, Судски совет не го прифати признанието

Полицијата го откри момчето кое ја запали палмата во Младински

Доби и кривична пријава

Асфалтирањето заврши, сообраќајот нормализиран во центарот

Завршија и гужвите во центарот на градот

Кривични за управители, адвокати, извршител, судски вештак

Шестемина пријавени на останатите акционери на АД „Керамика“ Велес им нанеле штета од 75 милиони денари

Трактор за малку ќе влеташе во новиот велешки театар

Сантиметри го делеле возилото пред да влета во зградага и ги оштети столбовите.

Српскиот министер Вулин во Караслари (фото)

Ја посети Српската Спомен Костурница на паднатите Српски војници од Прва Светска војна

Идентификувано телото пронајдено во Вардар

Александра Темелковска (74 год) е идентитетот на пронајденото тело

Гемиџиите и годинава пронајдоа тело во Вардар

Тие се сомневаат дека телото е на жена, полицијата не потврдува,обдукцијата ќе го идентификува

По 5,5 часови шоферот на камионот изваден од кабината

Пожарникарите со раце го ваделе телото на Унгарецот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »