Со упат за болница, сведокот Бреза се оправдува за отсуство пред велешки суд

Бранителот тврди дека Арсовски е болен а како доказ нуди упат за во болница

Во сообраќајка кај Јагодина, Србија повредено велешко семејство

Сите четири члена се во болница, децата минале со потешки повреди, едното на главата другото со ампутирана рака

Пронајден машки леш на Јаниташ

Дали е тоа едно од двете исчезнати лице пред месец и половина

Сведоците умират, обвинетиот Петровски не доаѓа

Процесот за убиството во Ореше стои во место

Пресуди за неплаќање давачки кон државата од Транс Велес

Тепев одбивателна, Ставров осуден

Крадел муниција од складот на АРМ во Отовица

Цивилно лице вработено во АРМ украло 6,3 илјади куршуми за пушка

Осудени поранешни директори на Повардарие од Неготино оти не плаќале акцизи

Во Основниот суд во Велес нив поради даночно затајување, им е конфискуван и дел од имотот

Условна затворска казна за оризарецот кој го избрка имамот од џамија

Судска разрешница на случајот од средината на февруари, на пресметка помеѓу традиционалниот и радикалниот ислам

Започна судењето за запалената амбуланта и продавница во Ореше

Обвиниети сеЃоре Петровски како порачател и Благојче Ѓурчиновски како извршител

Уапсени шест лица осомничени за разбојништво на две бензински пумпи во Велес

Сите освен малолетникот заработија и притвор. Организатор на групата лицето О.Т. (23 год)

Жител на Горно Јаболчиште загина од гром, дете е повредено

Силното невреме кое го зафатило селото одзеде еден живот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204

АНКЕТА »

Дали ВАР технологијата воведена на ова СП во фудбал, придонесе тоа да биде поправедно?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »