Двапати помалку прекршока на велешани по законот за јавна чистотата

Лани најчести прекршоци на велешани се фрлање отпушок, плукање и фрлање отпадоци семки, хартија

Вработени во Дервен ќареле на погребална опрема

Полицијата против три лица поднесе кривични пријави. Претпријатието со штета од 1,8 милиони денари

Клисаро кај Водоча - природен споменик на ослепените Самуилови војници

Денес на овој простор нема ништо што би потсетувало на тој настан, значаен во историјата.Полјаната се користи како стрелиште

Пендаровски од Велес да ја кренеме Македонија од дното

Кандидатот на СДСМ Пендаровски со нов концепт на митинзите од Велес, одговара на прашања од присутните

Иванов побара втор мандат за претседател од велешани (фото)

Останав верен на моите принципи, чесен, искрен и вреден порача Иванов од митингот од Велес

Условни затворски за младинците кои натепаа полицајци на матурска забава

Нивната младост била пресудна за изрекување на ваквата казна

Полицаец по грешка испукал куршум во ВЦ -то на општината

Среќна околност во моментот никој немал во санитаријата оти истреланиот куршум бил во висина на човек

Ново разбојништво на Бензинска во Велес

Од вработена со закана од нож одземени 84 илјади денари

Недела во 2 часот се поместува стрелката на 3, спиеме еден час помалку

Летно сметање на времето

Дрвокрадството и рибокрадството стагнираат

Според полицијата лани имало помал број на откриени дрвокрадци и рибокрадци

11 нови избирачки места во Велес

Поради бројност на постојните, тие се поделени на две. Нови има и во Бузалково и Горно Оризари. Кои се новите, прочитајте во продолжение

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »