28 средби на извидници Извор 2013

Победи ИПО Јадран од Скопје. Средбите беа дел од одбележувањето на 60 години од постоењето на ИО Димитар Влахов

Нова семејна трагедија во Горно Оризари, загинаа мајка и ќерка

Двете жени починале по пад од трактор

Пожар над селото Степанци, на планинaта Мукос

Летото привршува а огнот уништува зелени појаси во регионот на Азот

Работник тешко повреден во некогашна Порцеланка

Камен тежок десетина килограми му паднал врз глава

Казнети уште еднаш

Шест часа на сонце во комбе, затворениците чекаа да бидат однесени на судење во Основен суд

Пожарот од Мелничка планина се прошири кон Согле

И натаму ангажирани канадерите. Ова е најголемиот пожар летово во велешко.

Се оградува паркингот кај Пионерски

Наместо жардинери, метални столпчиња

Пак сообраќајка на пешачки

Повредената минала со полесни повреди но е пренесена во Болница. Останува дилемата за сообраќајната култура на дел од велешките возачи кои не даваат предност и на пешачки премин

Пожарот на Мелничка планина го гаснат авиони

Огнот кој гори неколку дена зафатил стари дрвја и грмушки

На вработени од ЕВН жител на Горно Јаболчиште им се заканувал со пиштол

ЕВН се сомнева дека крадел струја, тој со пиштол ги избркал од дворот

Километарски колони на наплатните рампи близу Велес

Цехот од гужвите го платија велешани, задоцнија на работа во Скопје. Колоната од наплатна од Отовица била до Мотел Македонија. Причина Турците се враќаа за Германија а странците плаќале со картичка

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »