10 илјади луѓе на погребот на Јованка Броз

На погребот присуствувале и бројни странски делегации, амбасадори, граѓани. Како што доликува за првата дама на бившата држава

Тепаните полицајци посочуваат со прст, обвинетите негираат дека се тепачите

Започна судењето од тепачката на матурската забава, кога тројца полицајци беа нападнати на службена должност

Товарен воз удри во момче покрај пругата

Момчето од Кочани отишло покрај пругата да мокри, додека чекало полицијата да изврши увид во сообраќајката на автобус со кој патувал и такси тико

Партијата ГРОМ со општинско раководство во Велес

За претседател е избран Штерјо Николов, Извршниот одбор брои 13 члена

Инцидент со камион на Башиноселскиот мост

Сопственикот на камионот се обидел да прегази полицаец, го истоварил песокот среде пат и со дигната приколка оштетил телефонски линии и искршил три бандери

В сабота спроти недела спиеме еден час повеќе

Се менува од летно во зимско сметање на времето

Фирма најмена од локалната власт ќе ги сели нелегалните објекти од јавните површини

Дислокација на времени а напуштени објекти,на киоскот кај Ќоше и тезгата во центар на град

Започнаа градежните работи на теренот на Градски

Велес прв во Македонија ќе добие вештачки тревнат терен

Ликвидација, пресуди вкупно 22 години затвор

Сите осумина се прогласени за виновни, адвокатите најавија жалби. Денес пак Апелација по трет пат го отвори досието за убиството во селото Ореше. Одулката во писмена форма ќе ја достави до странките во овој случај

Почина Јованка Броз, последниот симбол на Титова Југославија

Стапија во брак, таа на 28 тој на 60 години. Сакаше ли Јованка да биде Балканската Евита Перон? Тајната остана во неа, оти и покрај се никогаш не прозборе јавно за животот со Тито

Новиот ОК на ВМРО-ДПМНЕ Велес брои 33 члена

Новиот општински комитет кој е по избор на претседателот Колев го одобри ИК на партијата и во него има 33 лица

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »