Се обидел да се самоубие заради прилепчанка

Момче од Чашка Н.Д. се обидело да си го одземе живото поради невозвратна љубов

Велес со двајца пратеници во новиот парламент

Илија Димовски oд ВМРО-ДПМНЕ и Панче Иванов од СДСМ, влегоа во новиот состав од 120 пратеници

Резултати од изборите во велешко

Победи на ВМРО-ДПМНЕ во Велес, Чашка, Лозово, Градско и во ИЕ 3

Какви се неправилности во изборениот процес регистрирани во СВР Велес

Едно лице уапсено за кривично дело, едно приведено за нарушување на јавен ред и мир. Фотографирано е гласачкото ливче, регистрирани случаи за поткуп на гласачи и агитирање околу избирачки места

62 отсто гласачи од велешко гласале до 17 часот

Во Градско 67, Лозово 69,8 и Чашка 59,8 Информациите се од ОИК

Инцидент во Подрачното одделение на Министерството за одбрана во Велес

Вработениот се жали дека е удрен од раководителот, тој пак вели вработениот го навредувал. Полицијата потврдува дека е регистриран инцидент

Улицата без осветлување, автомобилот ноќта искршен

Крадците ја користат темнината за да работат преку ноќ

В недела во општина Велес гласаат 46.394 граѓани

Колку гласачи за предвремените парламентари избори има во Градско, Чашка и Лозово

Левица - фабриката Колска пример за апсурдот

Најавија дека се залагаат за правата на работниците и подигнување на минималната плата, социјална правда. Колска се уништува а се најавува влез на странска компанија за поправка на шински возила

Не е познат мотивот за убиството на Коцев

Осомничениот Б.Ш. доби еден месец притвор

Велешанец давел полицаец за врат

И.Р. го нападнал полицаецот, по сторен прекршок од јавен ред и мир

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »