Повеќе именувања директори на локално ниво

Директори во ЈП Велес гас, ЈП паркинзи, во Економска, Гимназија и НУ ,,Стоби,,

Година и пол затвор за сообраќајката кај наплатна Градско со две жртви

Обвинетиот Љуши изрази жалење за стореното а мајката на починатата сопатнмичка му прости

Сообраќајка близу Велес, двајца мигранти се во животно загрозувачка состојба

Возилото кое превезувало 13 мигранти удрило во заштитна ограда, две момчиња од Бангладеш се борат за живот во клиниките во Скопје

Некаде масовно, некаде празни кутии

Каде, на кое избирачко место во ОИК Велес, ОИК Лозово, ОИК Градско и ОИК Чашка, имаше најмногу гласачи, каде кутиите беа празни

Во Општина Велес излегле 30,36 отсто гласачи, ,,ЗА,, референдумот биле 12.397 гласачи

Каква е состојбата за гласањето по референдумското прашање во соседните општини Чашка, Градско и Лозово

Излезноста за референдумот во велешко до 17ч. е 24,4 отсто

Сличен е процентот и во соседните општини. На ниво на Македонија излезноста во 17ч. изнесувала 29,01% од 97,9 отсто избирачки места

Излезноста за референдумот во велешко до 13ч. 15 проценти

Сличен е процентот и во соседните општини. На ниво на Македонија излезноста во 13ч. изнесувала 15,74% од 99 отсто избирачки места

Во Велес на три избирачки места, се гласа во нови објекти

Поради мал број гласачи, помалку од 10, две избирачки места во ОИК Велес и четири во ОИК Чашка cе укинати

СДСМ - Недела за сите нас е шансата да ја поведеме Македонија во модерна цивилизирана Европа

Имаме единствена шанса да ја земеме судбината на Македонија во свои раце - кажа Коцевски

Двајца велешани осомничени дека превезувале 33 мигранти од Пакистан

Откриени се близу Демир Капија

За неделното гласање за референдумот во Општина Велес има запишано 44.706 гласачи

Колку има запишано гласачи според ДИК во општините Градско, Чашка и Лозово. Осетно намален бројот на болни

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »