Превалчанец загина на мопед, на новиот автопат Миладиновци - Штип

Во сообраќајката учествувале три автомобили и скутерот

Се запали локомотива на железничката пруга Велес - Гевгелија

Повредени патници нема.Поради ова возот доцнел два часа

Викендов тројца мотористи со тешки повреди а врз тракторист поминало возилото

Невнимателноста на возачите и лизгавиот пат, придодонеле за повредите

Колку пешаците го почитуваат сообраќајните правила

Се контролирало колку пешаците ги користат пешачките премини за минување или пак минувале на црвено на семафорите

Две сообраќајки со петмина повредени

Во едната се судриле трактор и ауди, во втората српски туристи излетале од автопат

Брзо се вози по регионалните патишта во околината на Велес

Сообраќајната полиција во неделата контролирала, и констатиран е висок број прекршоци за неколку часа

Моторист излета од автопат, заврши на Клинички

Сообраќајката се случила помеѓу двата тунела во близина на Башино Село

Кај Дурутовец пронајдена муниција од Втора светска војна

Ha локацијата со години наназад се пронаоѓаа гранати заостанати од пред 75 години

Времен режим на сообраќај на делницата од автопатот Велес - Градско

Се отстрануваат бетонски платформи

Нови сообраќајни контроли, освен на возачите овој пат и на велосипедистите и мотористите

Трет ден по ред е контролирано дали возачите возат побрзо од дозволеното и повторно пронајдени возачи кои низ град возат со непрописна брзина

Втор ден по ред сообраќајците проверуваа со колкава брзина возат возачите

И повторно се најдени возачи кои ја прекршиле со закон одредената брзина низ град

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »