Притвор за тројцата лажни полицајци кои ограбија мигранти

Еден од осомничените заврши во Болница

И странците со ,,лепливи прсти,,

Германец протеран од земјава оти крадел автомобили, условна за Грк кој сакалк да изнесе 29 вредни монети

Велешанец криумчарел мигранти

Во домот на неговите родители откриени седум лица, државјани на Пакистан

Трговијата со луѓе, закана за младите

Во велешко нема регистрирано засега ниту еден случај. Се користат жени и деца за криминални дејности, деца за просење, девојки како фото модели за проституција

Ни претстои блага зима 2016-та

Македонија ќе биде, заедно со земјите од Медитеранот, поштедена од силната зима, која ќе ја зафати Европа

Oбележан Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

ВО ОУ Васил Главинов лифт и тоалети за децата со посебни потреби

Предупредувачки штрајк на судската администрација

Два часа дел од дактилографите, стручните соработници, администрацијата од велешкиот суд не работеа

15 години затвор за разбојникот на менувачницата

Ибрахимовиќ се спогодил со обвинителството

Г.С ( 21 год) од Отовица е разбојникот кој се обиде да ограби златара

Полицијата дополнително ќе одлучи како ќе го гони осомничениот

Мост во Самобор доби име по збратимениот Велес

Мостот е именуван во чест на долгогодишното пријателство помеѓу двата града, Самобор и Велес и годишнината од печатењето на стихозбирката ,,Бели мугри,,

Обид за разбојништво на златара во центарот на Велес

Сторителот се дал во бегство, но е фатен од полицијата

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200

АНКЕТА »

Дали ФК Борец 1919 ќе го мине баражот и ќе влезе во Прва лига?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »