Јован не дојде на судење

Се поочигледно е дека тој го одолговлекува процесот

Титаник не е е најголемата бродска трагедија

Кој се најголемите бродски катастрофи, каде има погинато и по 5-6 илјади лица

Јован Вранишковски со часови ја даваше неговата одбрана

Ова е политички организиран процес против мене смета екс Владиката Јован

Собор на Св. Архангел Гаврил 8.IV и Цветници

Денес 8-ми април, повторно два големи празници заедно.Празник на големиот Господов гласник С. Архангел Гаврил. Именден празнуваат: Гаврил, Габриела. Празник на последното влегување на Исус во Ерусалим- Цветници. Именден слават Цветан, Цвета.

Нова кривична пријава за директорот на Киро Ќучук

Од досега седумте поднесени кривични пријави само една е процесуирана, другите отфрлени

Свето Благовештение - Благовец, 7.IV Лазарова сабота

Празник на радосната вест и на пролетната убавина.Именден празнуваат: Благоја, Благојка, Блаже, Благица. Денес именден слави и тој што се вика Лазар

Со пушка го убил шарпланинецот на соседот

Чинот го сторил под дејство на алкохол

Нова епизода од апсење во акцијата ,,Реал,, на ,,Франкфурт мафија,, во Велес

Две лица се уапсени, едното е во бегство. Меѓу уапсените и полициски службеник

Советникот Нафит Идриз ја напушти Демокрација Е Ре

Незадоволен од состојбите во партијата, тој ќе настапува самостојно

Вранишковски побара и доби одлагање на судскиот процес

Доколку нема правосилна пресуда до 9-ти јули годинава, делото тешко 325 илјади евра, застарува

Пронајден мртов, исчезнат велешанец

Томе Атанасов кој се водел како исчезнат две дена, вчера е пронајден мртов во близина на Вршник

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »