Во заедничка гробница во Велес погребани 14 мигранти (фото)

Загинатите беа од Авганистан и Сомалија, во потрага по подобро утре, во несреќа завршија на гробитштата во Раштани

Во мај ќе се ,,отепаме од работа,,

Три продолжени викенди со по три дена одмор, на здравје!

Мигрантите на патот за спас и кон ЕУ, завршија смртно

Сведочења на лица кои учествувале во истрагата на несреќата. Меѓу починатите имало и деца, жени...

Тринаесет бегалци досега усмртени по македонските пруги

Татко со едномесечно бебе, брат пред очите на малолетни сестри, двајца браќа...

Трагедија, 14 загинати мигранти кај железничката станица Пчиња

Прегазените се од Сомалија и Авганистан. Сведоците тврдат меѓу прегазените имало деца, жени...

Заев- херои се тие кои мислат на децата а не на себе

Маршот за вистината, на опозицијата во Велес

ВМРО-ДПМНЕ, опозицијата ја дестабилизира Македонија

Власта порача, прес конференцијата на СДСМ е продолжување на сценариото за креирање на нестабилност во Македонија, за манипулирање со јавноста и за насилно преземање на власта

Бомбите на СДСМ во Велес

Презентирани четири телефонски разговори, кои според опозицијата зборуваат за партиско договарање на разврска на неколку афери

Загина тракторист во Ореше

Починатиот Ѓоре Ѓурчиновски е сопственик на продавницата која неодамна изгоре во подметнат пожар

Скејт паркот легло на зависници

Започна неговата реконструкција

Велосипедска патека патека се планира кон езеро Младост

Рекреативниот спорт опасен по велосипедистите, лани десетмина велосипедисти повредени во сообраќајки во градот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »