2,5 години затвор за фалсификување евра

Боби Петрушев кој го признал делото, пуштил во оптек во Кавадарци, Неготино и Велес фалсификувани пет пати по 100 евра

По признание на вина добија 20 години затвор за вооружен грабеж

Се испланирале ама заборавиле да наточат гориво, па комбето со кое бегале сопрело и биле уапсени

Условна затворска казна за смртта на Крстев во бродоградилиштето Бијела

Цане Петровски го признал делото ,,тешки дела против општата сигурност,,

Апелација потврди 6 и пол години затвор за 10,5 грама хероин

Таратаков тврди дрогата била за лична употреба. Тој претходно бил девет пати осудуван по што му е изречена оваа казна

Претседателот Иванов на гости во Велес

Ги посети локалната власт,фабриката Маркард и Повардарска Епархија

Волци во Поменово колат стока

За неколку месеци сопственик на стадо останал без 40 грла

Министерот Спасовски во Велес

За промените во ДОЦ, за недостатокот на полицајци во ПС Велес, за улогата на полицијата во изборниот процес

Повторно излетало возило пред Судот

Во полиција никој не пријавил, иако има оштетување на општествен имот

Двајца велешани нападнале полицаец

Втор случај за десет дена, како во Велес физички е нападнат полицаец на работна задача

Осум месеци затвор за семејно насилство

Bо алкохолизирана состојба, првиот обид со нож а во вториот обид со секира и се заканувал на сопругата по нејзиниот живот

Пекара ограбена, со закана од нож

Сторителот одзел 500 денари

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219

АНКЕТА »

Какви специјалистички здравствени услуги користите?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »