В недела во општина Велес гласаат 46.394 граѓани

Колку гласачи за предвремените парламентари избори има во Градско, Чашка и Лозово

Левица - фабриката Колска пример за апсурдот

Најавија дека се залагаат за правата на работниците и подигнување на минималната плата, социјална правда. Колска се уништува а се најавува влез на странска компанија за поправка на шински возила

Не е познат мотивот за убиството на Коцев

Осомничениот Б.Ш. доби еден месец притвор

Велешанец давел полицаец за врат

И.Р. го нападнал полицаецот, по сторен прекршок од јавен ред и мир

Се запали помошна просторија, близу ОУ Св. Кирил и Методиј

Изгоре бела техника и покуќнина, сопственост на Еленица Софијанова

Убиство на Којник

Со повеќе истрели од пиштол застрелан е Тоше Коцев (43 год)

Тројца велешани по светот ќе ги следат изборите в недела

Ќе патуваат за Пекинг, Анкара и Варшава

Битката кај Карансебеш

Се случила 1788, загинале 10 илјади христијани а откако се испотепале меѓу себе а славеле Турците кои дошле по два дена. Измислен или вистински настан од историјата

18 месеци затвор за насилство врз соседите

Игор Настов ја призна вината

Бошковски – да кажеме збогум на Југо Македонија и југо вмровците

Погубната економска политика на ВМРО-ДПМНЕ во Велес ги затвори Киро Ќучук и Жито Вардар – смета генерал Стојанче Ангелов

Кој и зошто го натепа момчето неделата ноќта

Настанот се случил во партиска просторија, полицијата го бара тепачот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »