Фатени разбојниците кои ги нападнаа африканците

Еден во притвор друг во бегство

Во велешко разбојници нападнале бегалци од Африка

Под закана од нож одземени им се илјада евра

Зет прободе дедо со нож

Повредениот во Болница и надвор од животна опасност а зетот побегнал

Жештините доаѓаат

Во наредните десетина дена високи температури и висок индекс на зрачање

Во пожар кај Челошово изгореа 40 хектари пченица

Штетата е два милиони денари

Куќен притвор за пироманката која сакаше да го запали судот

Оваа мерка и е изречена да не го повтори делото, оти во февруари ја запали и Трафо станицата на ЕВН

Света маченица Недела (Кириакија) 20 јули

На овој ден велешани ја посетуваат црвката Св. Недела над устието на Тополка во Вардар, близу манастирот Св. Димитрија

Од стан на велешанец украдени евра и пиштол

Однесени се 4 илјади евра и пиштол, застарена марка поседуван со дозвола

Кој и зошто ја полеа вратата од судот со бензин?

Револт од судска пресуда или душевно болна е жената која се обиде да ја запали вратата

Украдени монети и белегзија од Народен музеј

Украдени се две сребрени монети – Тетрадрахма и една сребрена филигранска белегзија

Загина моторист кај Лозово

Удрил во автобус на непрегледна крстосница

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »