Кајакарите од регатата пронајдоа леш во Вардар кај Градско

Обдукцијата ќе покаже кој е починатиот

И Коџобашиев стана пратеник

Ова е негов втор мандат а доаѓа откако носителот на листата Никола Тодоров (о)стана министер во Владата

Затвор за Папазова оти во два наврати ја запали трафостаницата на ЕВН во Башино село

Ова доаѓа откако психијатрите потврдиле дека таа е пресметлива кога го сторила делото

Во 12,51 ч. започна летото

Денес 21 јуни е најдолг денот во годината

Со упат за болница, сведокот Бреза се оправдува за отсуство пред велешки суд

Бранителот тврди дека Арсовски е болен а како доказ нуди упат за во болница

Во сообраќајка кај Јагодина, Србија повредено велешко семејство

Сите четири члена се во болница, децата минале со потешки повреди, едното на главата другото со ампутирана рака

Пронајден машки леш на Јаниташ

Дали е тоа едно од двете исчезнати лице пред месец и половина

Сведоците умират, обвинетиот Петровски не доаѓа

Процесот за убиството во Ореше стои во место

Пресуди за неплаќање давачки кон државата од Транс Велес

Тепев одбивателна, Ставров осуден

Крадел муниција од складот на АРМ во Отовица

Цивилно лице вработено во АРМ украло 6,3 илјади куршуми за пушка

Осудени поранешни директори на Повардарие од Неготино оти не плаќале акцизи

Во Основниот суд во Велес нив поради даночно затајување, им е конфискуван и дел од имотот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »