Излезноста за референдумот во велешко до 13ч. 15 проценти

Сличен е процентот и во соседните општини. На ниво на Македонија излезноста во 13ч. изнесувала 15,74% од 99 отсто избирачки места

Во Велес на три избирачки места, се гласа во нови објекти

Поради мал број гласачи, помалку од 10, две избирачки места во ОИК Велес и четири во ОИК Чашка cе укинати

СДСМ - Недела за сите нас е шансата да ја поведеме Македонија во модерна цивилизирана Европа

Имаме единствена шанса да ја земеме судбината на Македонија во свои раце - кажа Коцевски

Двајца велешани осомничени дека превезувале 33 мигранти од Пакистан

Откриени се близу Демир Капија

За неделното гласање за референдумот во Општина Велес има запишано 44.706 гласачи

Колку има запишано гласачи според ДИК во општините Градско, Чашка и Лозово. Осетно намален бројот на болни

Коцевски - Заради децата и нивеn подобар живот потребна ни е ЕУ

Иднината на Вашите деца и внуци е во ваши раце и во Вашиот глас,затоа излезете и гласајте на 30-ти септември порача Коцевски

Иванов - Со Европските реформи создаваме функционална држава

Арсовски - секој глас ЗА Европска Македонија носи повеќе странски инвестиции и повеќе фондови од Европската Унија

Седум пожари вчера во велешко

Гореа и куќа и автомобил, и сено и сува трева.Пожарнирките ангажирани од 8,45 до 23 часот

Владиката Агатангел - Ако гласате на 30-ти септември внуците ќе се срамат од Вас

МПЦ-ОА ги повика верниците сами да одлучат дали ќе гласат и како ќе гласат, ставот на Агатанел е негов личен став

Димитров - политичари од спорот со Грција правеа кариери, време е да се затвори

Анѓушев - да не извезуваме деца туку производи. Коцевски -алтернатива за влез во ЕУ и НАТО нема. Трибина ,,Излези ЗА Европска Македонија,,

Четири момчиња од Криволак извршиле разбојништво на четворица мигранти Индијци

По барање на велешкото обвинителство на сите четворица им е определена мерка на претпазливост

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »