Трет зависник во Велес почина за половина година

Зоран Банев е пронајден во кругот на Болницата каде лежел мртов неколку дена

Општина Велес прва доби сертификат во регионот за безбедност на податоците

Цела година општинската администрација работела на добивањето на овој документ, со кој е лидер во регионот

Најмногу се губат лични карти, пасоши и возачки

АКО ПАТУВАТЕ − ПРОВЕРЕТЕ ГИ ПАТНИТЕ ИСПРАВИ! За првиет шест месеци Македонците изгубиле 30 илјади вакви документи

Одбележани 62 години од смртта на Панко Брашнаров, време е тој да биде рехабилитиран

И по две години се уште не е потврдено дека пронајдените останки се на првиот претседавач на АСНОМ

Условна казна затвор за напад врз полициски службеник

Еат Амети вработен во општина Чашка му се заканувал на полицаецот со партискиот лидер ако не го пушти по сообраќајката

Седум години затвор за двајца велешани кои поседувале два кг марихуана

Фета Арифи од Бузалково и Ерџан Хусеин од Велес добија по три и пол години затвор за поседување и дистрибуирање на опојна дрога.

Што ли се гради во дворот од Гимназијата?

Ротаријанците му подаруваат на Велес одморалиште

Противпожарните возови на железница подготвени за интервенции

Едниот од нив е поставен на Железничка станица Велес и е во функција до септември

Скелиња на Мало мовче

Дилемата расчистена, само се менувале рефлекторите

Затвор за двајца велешани кои натепаа полицаец

Ибраими доби 18 месеци затвор за Демиров шест месеци затвор затоа што натепаа полицаец на Градскиот пазар

Утре, вторник почнува Рамазан

Рамазан е најважниот и најсветиот месец на исламската вера.Месец дена муслиманите постат

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221

АНКЕТА »

Дали честите акциски контроли на сообраќајната полиција, изминатите два месеци, воведоа ред во однесувањето на возачите и пешаците?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »