Бреза - го зборував тоа што ми беше дадено и напишано на хартија

Арсовски сведочеше, за убиството во Ореше кое се случи пред точно 9 години

Пронајден машки леш во Вардар, близу Велес

Обдукцијата треба да ја открие причината за смртта и идентитеот на лицето

Автомобил излета од Костурница, на кружниот тек (фото)

Четворица млади, двајца браќа и двајца соседи, потешко повредени по пад од 10-тина метри височина

21 години затвор за грабеж на бензинска

Оливер Трифунов и Ѓоре Давчев откако го признале делото добија по 5,5 а Ѓорѓија Саздов кој тврдел дека не учествувал доби 10 години затвор

Арсовски сведочеше, му предадов пари на обвинетиот

Арсовски откако доби шест месеци затвор за лажно сведочење, сведочеше во нов предмет поврзан со селото Ореше и рече дека повеќе не се плаши од никого

Оџа присвоил пари наменети за обнова на џамија во Горно Врановци

Нејаз Мурати е осуден на условна затворска казна треба да ги врати и парите

Екс заштитениот сведок Бреза доби половина година затвор за лажно сведочење

Од затвор се излегува, од гроб не, така ја пречека пресудата Арсовски

Градоначалникот на Чашка заработи кривична, нелегално го впишал домот Чеплес во владение

Полицијата го осомничи Горанчо Пановски дека ја злоупотребил службената должност

Прегазен е уште еден бегалец на македонските пруги

Ова е осма жртва за еден месец. Кривична и за двајца службеници на Автобуската во Гевгелија, кои наместо 50 евра за седум билети наплатиле 140 евра

На железничка станица во Велес откриени бегалци

По бројните несреќи, бегалците од Блискиот исток се вратија на превоз со железница, наместо пеш по пруга. Новина е што побарале азил во Македонија

Велешанец сакал да прегази полицајци

Бегал оти возел камион со фалц таблички од автомобил

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »