Нова сообраќајка на пешачки премин, такси удри старец

Зад воланот регистриран зависник и осуденик за повеќе кривични дела. Дилема кој се не седи зад такси воланот

Советниците од опозицијата во Велешкиот Совет ја напуштија седницата

Десетата седница на Советот на Општина Велес се одржа без опозицијата, власта ги повика да се издигнат над нивните тесно-партиски интереси

Зошто во македонските учебници по географија постојано се намалува државната територија?

Македонија од Букурешкиот договор досега дополнително изгубила уште 737 квадратни километри државна територија!? Според некои учебници Македонија има 25.713 km2, а според други – 25.432 km2 државна територија.

Се вдомува хаска

Згрижена е во Ветеринарната станица, оти е најдена како скита

Јога друштво Велес одбележа 20 години од постоењето и активност

Јога-друштво Велес ја промовираше културата и знаењето за јога како древна и далечна дисциплина корисна за здравјето на човекот

Затвор за гатачка, присвоила илјада евра, во злато

При гатањето од петте велешки семејства земала 16 златни предмети седум прстени, едни обетки, четири бурми, едно ланче, три преврзоци

Грци излетале од автопат кај Градско

Среќа, автомобилот уништен тие со лесни повреди

Дополнителен месец за користење на узурпираните зелени површини од кафетериите

Урбаната опрема наместо во октомври во ноември ќе се отстранува од окупираните зелени површини, по Питијадата

Шатки, фазани и диви свињи пуштени по велешките ловишта

Од почетокот на месецов започна и ловната сезона

Стар мост два дена надвор од употреба

Поради реконструкција на железничкиот премин, сообраќајот ќе се одвива преку мостот Гемиџии

Мистериозна смрт на велешанка

Обдукцијата ќе го даде одговорот за причините на смртта на Дeјана Наумова

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »