Сведочења за убиството на Рахилка Темелкова

Синот пред судот во Велес изјави дека критичните мигови биле како најлоша хорор приказна кога обвинетиот Јуртиев со нож во уста, со ашов во рака а потоа и со секира се обидел да ги убие сите тројца

Продолжи судскиот процес за смртта на родилката Кадиева

Двајца гинеколози сведочеа за постапка при породување со царски рез. Сопругот праша дали е нормално во салата да има пијани доктори и да се молчи

Три кривични против А.В. градоначалник на Неготино

Сите три кривични поднесени од МВР се за ,,злоупотреба на службена положба и овластување,,

Тројца кандидати за градоначалник, шест листи за советници

Кој се` ќе учествува на локалните избори на 15 октомври за општина Велес

Сведокот Миле дојде, обвинетиот градоначалник го нема

Судењето за легализацијата на планинарскиот дом Чеплес повеќе се одлага отколку што се одржува, секогаш некој недостига

Пешак усмртен на автопат, карши железничка Рајко

Српски државјанин Д.К. го усмртил Ј.Ј кој се движел по автопат

Србин од Нови Пазар доби 3,5 години затвор за 7 кг хероин

Диаките (47 год) го набавил хероинот во Истанбул - Турција со намера да го пренесе во Нови Пазар – Република Србија

Кривична за С.Ч. за хотелот во Горно Врановци

СВР го товари поранешниот претседавач на Општина Велес дека ја злоупотребил службената должност. С.Ч. одговори ова е смешна кривична пријава и таа ќе биде отфрлена

Велешанка платила 700 илјади денари за да биде пратеничка, ама ја прелагале

Прилепчанецот Б.К. ги земал парите ама жената од Велес ниту станала координатор на една партија, ниту кандидат за пратеник

Затвор оти и го искинал гласачкото ливче на сопругата

Ѓоре Тодоров (69 год) доби затвор од 2 години, еден месец и два дена затоа што го скинал гласчкото ливече од сопругата

Двајца независни кандидати за градоначалник собраа потписи во Чашка и Градско

Има и независна листа за Совет, за Општина Градско

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »