Продолжи судењето за убиството на Ибрахимовиќ

За сестрата Ајкуна обвиентиот е сторителот, чичкото Вехбо не верува дека Адис е сторителот оти биле нераздвојни другари со внукот

Започна и пак прекинато судењето на обвинетиот Станоев за тројното убиство

Неговиот бранител бара изземање на судскиот совет, членовите на блиските на застреланите се жалат на непотребно одолговлекување на предметот

Сообраќаен карамбол на автопатот близу Велес

Учествувале пет автомобили, од кои два странски а повредени се три лица, сите полесно

Кој е разбојникот што сакаше да ја ограби менувачницата во Трговски

Наместо во затворот од Штип од каде е избеган, оди во притвор во Шутка

Обид за грабеж на менувачница во Велес, разбојникот фатен

Тројца храбри велешани го фатиле разбојникот,кому вработениот му се спротивставил и се борел со него

Украден 61 мини лап топ од ОУ Св.Кирил и Методиј

Крадецот/те влегол преку влезната врата и скршил шест брави од исто толку училници и одзел 61 мини лап топ

По 29-ти пат Средби на извидниците во Голозинци

Победи патрола на питомците на Воената академија од Скопје

Им меморијам Никола Поп Стефанов 1928- 2015

Почина врвен офталмолог, велешанец кој работеше во Мароко

Се уште гори кај Теово, пожарите кај Каратманово и Јаболчиште изгаснати

Огнот зафатил и дел од пругата кај Теово, а на блискиот врв оштетени антените на мобилните оператори и МРД

Вооружен грабеж на Бензинска

Одземени се 40 илјади денари од Башини петрол а разбојниците пукале од пушка

Син и татко од Кавадарци добија 16,5 години за убиство во обид

Второ обвинетиот, таткото Радо откако ја слушна казната заврши во Болница

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »