Пожарите во Општина Чашка ги гаснат авиони канадери и хеликоптери

Гори во близина на Горно Јаболчиште во атарот на село Дреново. Горат десетици хектари шума

Поради пожарите прогласена кризна состојба во Општина Чашка

На територијата на оваа општина повеќе денови беснеат три пожари. Воведена забрана за движење низ шуми

И натаму гори во Општина Чашка, три пожари сеуште актуелни

Гаснат и авионите канадери на Дирекцијата за заштита и спасување

Пожари кај Богомила и Дреново

Гори ниско стеблеста и деградирана шума. Пожарот кај Богомила го гасне авион

Со втората пресуда се ослободени, откако со првата добија 16,5 години затвор за убиство во обид

Драган и Радо Јованови од Кавадарци сториле кривично дело,но не тоа за кое се гонат -одлучи судот

Гаданец директорка на ПОУ Маца Овчарова, Јовановски раководител на УЈП Велес

Нови именувања на раководни позиции на локално ниво

Жител на село Дреново се удави во езерото Лисиче

Б.И. (52 год) ловел риба заедно со другар, иако риболовот во езерото е забранет. Скокнал во водата и не излегол

Помалку сообраќајки и жртви во првата половина од годинава

Возачите повнимателни, а имало помалку сообраќајки по патишта во велешко. Податоците се до 30 јуни

Четири години затвор за педофилија

Велешанецот С.П. ја допирал, милувал бакнувал негова подалечна внука

Четири години затвор за украдени три лап топи

Осудениот Ѓорѓиевски е во бегство, го оштетил Нептун за околу 100 илјади денари

Младите велешки мотористи и без заштитен шлем и без возачка дозвола

Фатени и тројца пијани шофери. ,,Уловен,, и пијан шофер кој се движел неконтролирано од Штип кон Скопје, па го бркале се до наплатна Отовица

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »