Унгарецот кој учествувал во сурова ликвидација во Нови Сад, ослободен

Пресудата и аплаузот во салата, ја разгневија светската јавност

Со Грција владеат три „династии“

Во Грција на власт се сменуваат семејствата Папандреу и Караманлис. - Доминантна улога во конзервативната партија Нова демократија заземаат деца и роднини на премиерот Константинос Мицотакис.

Откриена трговија со органи во Романија

Во Романија и понатаму е можна илегална трговија со човечки органи и покрај фактот дека земјата во 2006 година трансплантациите ги регулираше според правилата на ЕУ и дека се работи за кривично дело за кое се оди во затвор, откри истрагата на новинар на дневникот „Адеварук“.

Играорците на Танец избегнаа несреќа

Играорците од НУ ,,Танец,, се спасија од смрт откако нивниот автобус заглавил на железнички премин во центарот во Велес. Полицијата го потврди инцидентот

Петровски на суд за нарачано убиство во септември

Клипот од депортацијата на Петровски, кој тврди дека е невин, во следната вест

Ѓоре Петровски испорачан од САД

Тој е обвинет дека е нарачател на убиството во декември 2005-тата во селото Ореше

Обединети за Македонија ограбени

Партијата смета дека зад грабежот стои власта, полицијата фатила тројца разбојници

Младост слободно за скутери, екологистите бараат заштита за капачите

Езерото Младост иако има многу капачи, не е опфатно со забраната за возење на скутери. Поради ова реагираат од ЕД Вила Зора и бараат да се воведе ред на оваа водена површина

Пожарот во Велешко ставен под контрола

Околу полноќ огнот е локализиран, по 16 часа борба со огнената стихија.Се гаснеше и од воздух со авиони и од железница со воз. Изгоре површина до 80 хектари

Голем пожар во близина на Велес

Кај Раштани и Белештевица беснее голем пожар за чие гаснење се користи и авион

Половина Оризари без вода, другата половина ја троши на диво

Прекршочни и кривични пријави за сопствениците на водомери, кои ја злоупотребуваат водата во населбата Горно Оризари

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213

АНКЕТА »

2018-та е зад нас. Како ќе ја помните?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »