Саботата навечер, седуммина возачи возеле под дејство на алкохол

Во Скопје биле откриени дури 132 возачи под дејство на алкохол, осум во Гевгелија, седум во Радовиш, осум во Куманово и по два во Кавадарци и Неготино

Втора контрола за четири дена, за непрописно престигање

Нa подраачјето на СВP Штип седум на подрачјето на Штип, четири во Кочани, пет во Виница и три во Свети Николе, СВР Струмица 12, во Скопје 10

Сообраќајка, тешко повреден пешак

П.Б. завршил во велешка Болница со скршеница на лева натколеница

Зголемен е бројот на каснувања од кучиња скитници во Велес

Во полиција за првите десет месеци од годинава имало 25 пријавени случаи на каснување на куче што е повеќе од лани за истиот период. Во Болница пак побарале 50 лица помош поради каснување на куче

Само двајца возачи за пет часа, неправилно престигнувале во Велес

Вчера 6 возачи неправилно престигнувале во Штип, седум во Кочани, седум во Виница 3 во Свети Николе, во Струмица 12, во Тетово 15

Гевгеличанка од тамошното јавно обвинителство на адвокати им делела доверливи службени документи,за што доби осум месеци затвор

Елена Стојанова стручен соработник од ОЈО Гевгелија беше обвинета за кривичното дело ,,Одавање службена тајна,, и осудена во Основен суд Велес

Викендот во Велес единесет возачи возеле под дејство на алкохол

Споредбено во Битола биле откриени 32 возачи, 51 во Куманово, 28 во Скопје

Чадиев и Колев велат не сме виновни, Општина се согласува обвинетите кривично да се гонат

Започна судскиот просец во кој се обвинети поранешниот градоначалник Чадиев и поранешниот претседавач Колев

Апелација Скопје и Врховен без одговор по жалбите на Панчевски, судењето во Основен суд Велес одложено по втор пат

Ниту обвинетиот екс претседател на Основен суд Скопје 1 не се појави иако МВР во повеќе наврати го барала дома, но не го нашла

Сообраќајната контрола во Велес за пет часа констатирала два прекршока

Контролата биле изведена вчера, четврток

Разбојништво врз четворица мигранти

Пакистанците биле нападнати близу Железничка станица Велес

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »