Сообраќајната контрола во Велес за пет часа констатирала два прекршока

Контролата биле изведена вчера, четврток

Разбојништво врз четворица мигранти

Пакистанците биле нападнати близу Железничка станица Велес

Контрола дали возачите правилно престигнуваат

Во Велес и Скопје откриени по четири возачи, во Гостивар и Тетово по 22 односно 14 а во Куманово еден

Започна повторното судење на тројцата доктори, обвинети за смртта на Маја Кадиева и нејзиното бебе

Според напатствијата на Апелација, во новото судење треба да се утврди дали докторите кои учествувале во породувањето, постапувале согласно медицинските протоколи и востановената медицинска пракса, дали е нарушена кохезијата на лекарскиот тим

Полицијата ги контролирала пешаците дали минуваат на пешачки, но не казнувала

Сторителите упатени на сообраќајна поука

Вооружен грабеж на Поштата кај Градски пазар

Сторителот кој бил маскиран е во бегство

Велешките возачи најдисциплинирани, најмалку пијани откриени зад воланот

Во Скопје, Куманово, Штип, Струмица и Битола откриени биле помеѓу 23 и 50 возачи

Метална статива паднала врз дванаесет годишно дете

Поради бројните скршенци на шаката, детето е префрлено на Пластична хирургија во Скопје

Дали пешаците го користат пешачкиот премин

За шест часа осум пешака не минале на пешачки премин во Велес. А колкумина тоа го сториле во Скопје, Тетово, Струмица, Штип, Гостивар

Викендов контрола, колкумина возачи возеле под дејство на алкохол

Споредено со Скопје, Битола, Тетово, Штип, Куманово, каде се велешките возачи

Оризарец со автомобил излетал од пат, жител на Бузалково ги нападнал родителите

Извадок од полицискиот билтен викендов

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »